De 4 meest extravagante huwelijkscadeaus

16 May 2019

De 4 meest extravagante huwelijkscadeaus

pluQcadeaulijsten is the ideal gift list tool for the wedding, honeymoon, childbirth or a party and the most fun alternative for the envelope. Create your personalised gift list quickly and easy.

Want to know more?
Go to pluqcadeaulijsten.nl

Bij het maken van je cadeaulijst voor je trouwdag, maak je toch vaak een lijst met dingen wat leuk is om te vragen, wat je nog nodig hebt voor huis/tuin en/of je vraagt herinneringen zoals je huwelijksreis. Wat zijn nu echt extravagante huwelijkscadeaus? Wij hebben er 4 op een rijtje gezet :

huwelijkscadeau, online cadeaulijst, bruiloft cadeaulijst, huwelijk cadeaulijst, theperfectwedding

The Hourglass van Marc Newson, voor wie tijd heeft….

Voor wie echt iets bijzonders wilt: the Hourglass van ontwerper Marc Newon die o.a.de Apple watch heeft ontworpen. Wat is het? Een zeer exclusieve ‘zandloper’. Van dit kunststukje worden er slechts 65 per jaar gemaakt en dan nog verdeeld over drie maten van 10-, 30 en 60 minuten. Iedere TheHour glass heeft roestvrijstalen “nano-balls” die voorzien zijn van een laag puur goud of zilver. Prijzen vanaf €12.200,-

Een mooie fles wijn

Nu een keer een wijn die je één keer in je leven gedronken dient te hebben: Een Petrus uit 1947. Afhankelijk van het jaar koop je een fles die op dronk is voor € 1.250- € 9.990. En een herinnering voor de rest van je leven.

huwelijkscadeau, bruiloftcadeaulijst, trouwcadeaulijst, trouwring, trouwauto, theperfectwedding, online trouwcadeaulijst

Een Jaguar E type uit 1972

Een klassieker waar menig hart sneller voor gaat kloppen. Zeldzaam en heerlijk om mee rijden op de kleine kronkelwegen in Italië of Portugal. Voor zo’n € 65.000 is die te koop.

En dan toch ook maar die diamanten ring

Om te schitteren voor de rest van je leven: de mooiste diamanten ring. Het prijskaartje is vanaf € 2.950 - €35.350 Blijft een leven lang mooi!