Huwelijksreis bestemming onbekend, durf jij het aan?

16 May 2019

Huwelijksreis bestemming onbekend, durf jij het aan?

pluQcadeaulijsten is the ideal gift list tool for the wedding, honeymoon, childbirth or a party and the most fun alternative for the envelope. Create your personalised gift list quickly and easy.

Want to know more?
Go to pluqcadeaulijsten.nl

Waar gaan jullie heen op huwelijksreis?

Er is zoveel om over na te denken als je gaat trouwen. Alleen al voor de trouwdag zelf is er veel te beslissen en te plannen. Zomaar een paar dingen: welke locatie, trouwjurk en pak, wie nodig je uit, doe je wel of niet een thema, wat te eten en wat doe je met trouwvervoer? En niet te vergeten… de huwelijksreis. Na zo’n prachtige, maar toch ook wel hectische dag is het heerlijk om samen op huwelijksreis gaan. In het verleden was de huwelijksreis het domein van de man. Hij regelde de huwelijksreis en het was een verrassing voor de vrouw. Al lange tijd wordt er vaak samen beslist wat te doen met de huwelijksreis.

Bestemming onbekend

Het kan ook anders: zijn jullie avontuurlijk ingesteld, willen jullie verrast worden en pas op de luchthaven ontdekken waar de huwelijksreis naar toe gaat? Dat kan! Je geeft aan wat je wilt, zoals bijvoorbeeld tropisch strand of juist een stedentrip, het aantal dagen en het budget. Ook kan je natuurlijk zeggen wat je écht niet wilt. De meiden van Send Me Anywhere maken dan een verrassende reis voor jullie en pas op het vliegveld kom je te weten waar de reis naar toe gaat. Hoe spannend en leuk is dat?!

cadeaulijst huwelijksreis, bruiloft cadeaulijst, huwelijkscadeaulijst

Meer weten?

Kijk hier voor een aantal voorbeeldreizen of vraag gelijk meer informatie. Send Me Anywhere is een erkende reisorganisatie van jonge, enthousiaste meiden die helemaal dol zijn op reizen en de mooiste, meest bijzondere reizen weten te boeken.

PS: Wij van pluQ vinden dit zo’n leuk en origineel initiatief dat wij het graag met jullie delen. Wij hebben geen betrokkenheid bij Send Me Anywhere. De contacten verlopen rechtstreeks.