Dit vonden andere gebruikers van pluQ

Super positieve ervaring! Er waren gaandeweg wat kleine kinkjes in de kabel, maar dankzij zeer adequate en snelle hulp werd alles op professionele wijze opgelost. Wij zijn heel tevreden en onze gasten waren heel positief over de site! Het werkte goed en zag er leuk uit! Ik zou het zeker aanraden!
Jelle en Laurien
04 10 2021
Met pluQ kun je een heel persoonlijke cadeaulijst maken waar mensen gemakkelijk een bijdrage kunnen doen. Je kunt alle cadeaus personaliseren. Wij kregen van onze gasten complimenten over deze leuke manier van geld cadeau geven, omdat mensen nu echt een gerichte bijdrage kunnen doen aan bijvoorbeeld onze huwelijksreis. Leuker dan een envelopje dus.
Fenna & Jeroen
16 09 2021
Goede service en fijn contact met pluQ. We hadden wat vragen en werden snel en goed geholpen. Dank hiervoor!
S&E
12 08 2021
pluQ is heel gemakkelijk in gebruik. Je kan zelf je 'pagina' indelen zoals je wilt. Toen we een vraag hadden kregen we binnen een dag uitgebreide en behulpzame reactie van Marion, en ontvingen we nog wat extra tips. Ook onze gasten vonden de pagina erg handig: een veilige maar ook leuke manier om een cadeau te geven. Al met al een hele goede ervaring met pluQ!
Anoniem
04 07 2021
Makkelijk te maken, kosten niet al te hoog, en de voorwaarden etc ook goed (vergeleken met anderen). Je kunt alle kanten op met het maken van de cadeaulijst, dus dat is leuk. En erg leuk dat je achteraf kunt zien wie waaraan heeft bijgedragen!
Anna & Rens
01 06 2021
Makkelijk te personaliseren website, enthousiaste reacties van bruiloftsgasten om op deze manier (nuttig) bij te dragen aan onze reis en het allerbelangrijkste: betrouwbaar. Duidelijke communicatie, snel en persoonlijk. Het is altijd maar afwachten of een site (en de mensen daarachter) doet wat het belooft. En dat was bij pluQ het geval. Al met al erg blij mee en dit heeft bijgedragen aan een onvergetelijke trouwdag en het heeft daarnaast ook een behoorlijke bijdrage opgeleverd aan onze (huwelijks)reis!
Anne en Jasper
14 05 2021
Erg leuk om de pluQ cadeaulijst te gebruiken. De gasten vonden het leuk om zo een cadeau te geven en het was super om alle berichtjes te lezen die men had geschreven. Door Corona kon niet iedereen bij de dag aanwezig zijn en dan worden de berichtjes extra gewaardeerd.
Anoniem
10 05 2021
Echt een leuke tool om op een originele manier je cadeaulijst samen te stellen.
Mieke & Noah
26 04 2021
Erg leuk alternatief voor het envelopje. We hebben veel vrienden en familie in het buitenland en het was heel gemakkelijk met creditcard en bancontact te betalen. We wilden onze huwelijksreis cadeau vragen en hebben nu, door Covid-19, spulletjes voor in huis gevraagd en voor de toekomst een weekje weg. We hadden wat vragen en support van pluQ was super.
Jeroen & Pascal
30 03 2021
Heel blij met pluQ. Door Corona hebben we 2 keer onze trouwdag verschoven en Marion van pluQ heeft ons geweldig geholpen. Onze cadeaulijst kon online blijven staan en we hebben zelf de cadeaus aangepast en nieuwe cadeaus toegevoegd. Er waren geen extra kosten en cadeaugevers die vragen hadden, werden uitstekend geholpen. Voor een volgende gelegenheid gebruiken we zeker weer pluQcadeaulijsten.
M&L
10 02 2021