Dit vonden andere gebruikers van pluQ

Great wedding registry to use in the Netherlands! Easy to use, fair fees and great customer support. Our guests enjoyed giving a bit more meaning to gifting money. I totally recommend it!
Andrea
19 01 2021
Enorm leuke manier om je huwelijksreis samen te stellen en je ervaringen als kado te vragen aan vrienden en familie. Wij waren erg tevreden met onze site, het zag er heel mooi uit met de zelf gekozen foto's en zelf bedachte activiteiten. De site is erg gemakkelijk in gebruik en onze gasten hebben enthousiast gereageerd en vonden het leuk om een deel van onze huwelijksreis cadeau te geven ipv een envelop.
Joyce & Patrick
16 10 2020
Door corona hebben we onze bruiloft moeten verschuiven en Marion van pluQ was ongelooflijk behulpzaam en er werden geen extra kosten in rekening gebracht. Het was erg leuk om de cadeaulijst te maken ( ipv de huwelijksreis hebben we nu spullen voor de tuin gevraagd) en gasten vertelden dat ze op deze manier een cadeau geven veel leuker vonden dan een envelopje.
Noah en Martine
15 07 2020
Super leuke manier om een bijdrage aan je huwelijksreis te vragen. En veel gasten gaven aan het ook erg leuk te vinden om zo een kado te geven. Site makkelijk aan te maken en contact met pluQ is erg prettig. Dus echt een aanrader!
D&L
27 06 2020
Een fantastische manier om cadeaus te vragen voor je huwelijk of ander feestje! En krijg vele leuke reacties van de gasten. De site werkt heel fijn en ziet er professioneel en betrouwbaar uit. Marion reageert snel en adequaat op vragen. Top!
Marije en Stefan
06 03 2020
Nog net voor corona heb ik mijn promotie gevierd en een cadeaulijst gemaakt bij pluQ. Leuk om zelf de cadeaus te bedenken en foto's erbij te zoeken. Veel leuke reacties gehad en het 'dashboard' had een mooi overzicht van de gegeven cadeaus. Top!
Michiel
05 03 2020
Leuke, goed uitziende website, correcte communicatie, gemakkelijk in gebruik, duidelijke, eenvoudige overzichten
Lotte en Glenn
16 12 2019
Een hele bijzondere manier om zowel met cadeaus voor je bruiloft als met je huwelijksreis bezig te zijn. Wij hebben enorm veel voorpret gehad door zo met onze reis bezig te zijn. En het is een unieke manier voor ons om cadeaus/ervaringen te vragen en voor gasten om iets te geven. Wij kunnen ze ''meenemen'' in ons gepland avontuur en zij hebben het gevoel dat ze iets bijdragen. PluQ was ook verreweg het mooiste format t.o.v. andere aanbieders. Wij houden van visueel en design.
BJ & A
08 12 2019
Gebruiksvriendelijk en is leuk voor de gever i.p.v. envelopje! Je kunt de gever ook foto sturen met bedankje etc. Marion van pluQ is super snel met reageren!
Maike & Dirk
23 11 2019
Super fijne website, overzichtelijk en een leuke manier van geld vragen! Jammer dat je niet zelf de precieze bedragen voor het geven kunt aangeven (alleen per 10, 25 of 50).
Manon & Léon
13 11 2019