Dit vonden andere gebruikers van pluQ

Wij lazen over pluQ in een trouw magazine en het leek ons geweldig voor onze huwelijksreis. De website is makkelijk in gebruik voor ons en de gasten. We hebben fijn contact gehad met Marion. Ze dacht echt met ons mee en het opgehaalde bedrag is netjes ontvangen zoals van tevoren afgesproken. We raden pluQ aan iedereen aan!
Thomas & Tamara
30 03 2024
Makkelijk te gebruiken website. Ideaal om geen gedoe te hebben met contant geld. De website ziet er goed uit, en de afhandeling is soepel en snel verlopen. Zeker een aanrader.
Kay &Yvonne;
10 10 2023
Als ceremoniemeester was ik gevraagd om een website te maken met daarop de huwelijksreis in delen. Via PluQ was dit super makkelijk en kon ik een persoonlijke site opzetten. Het kopen van een cadeau is ook heel eenvoudig; en meteen met ideal betalen! Ik vond het leuk om te doen, het bruidspaar was blij met het resultaat en de gasten vonden het heel origineel.
Eveline
28 09 2023
Super leuk initiatief en veel leuker dan het vragen om een enveloppe. Erg leuk dat er foto’s toegevoegd kunnen worden en dat iedereen zo een goed idee krijgt van wat er gegeven wordt. Ook het contact per mail is erg persoonlijk, we zijn heel tevreden!
Veere
28 09 2023
Erg handige manier om cadeaus te vragen en ontvangen, vooral voor ervaringen (bijv. huwelijksreis in ons geval). Website werkte prima, nog wat meer personalisatie van de pagina was leuk geweest
B&G
06 09 2023
Het is een hele creatieve manier om onze gasten om cadeaus te vragen. PluQcadeaulijsten.nl hield zich aan de geld levertijden en heeft ook een zeer goede organisatie in het beheer van de website en de afgesproken tijden. We zijn erg dankbaar voor het gebruik van uw diensten. Tip: Maak zoveel mogelijk geschenken en van verschillende prijzen, zodat uw gasten veel keuze hebben.
Patty & Bas
19 07 2023
Super makkelijke site waarin gasten op een originele en makkelijke manier een bedrag kunnen achterlaten. Hoe leuk is het dat gasten specifiek een activiteit/moment kunnen uitkiezen!?
Marjolijn & Coen
18 07 2023
Was makkelijk om een pagina aan te maken. Gemakkelijk voor de genodigden om te gebruiken en de communicatie met pluQ, wanneer nodig, was prima
K&J
05 07 2023
Handige website, flexibel in te richten. Makkelijk in gebruik voor mensen om digitaal iets over te maken, waarbij het idee is dat gasten echt bijdragen aan een bepaald cadeau, maar je uiteindelijk zelf flexibiliteit kunt houden. Uit feedback hebben we gehoord dat het makkelijk in gebruik was. Het zou het fijn zijn als bijdragen niet perse in vastgestelde subbedragen (€10, €25, €50) zouden hoeven maar dat het iets flexibeler is voor de gasten.
M&P
04 07 2023
Ik ben heel blij met de mogelijkheid die we hadden om gebruik te maken via de pluQ cadeaulijst. Het is leuk om de gasten van de bruiloft hier te laten rondkijken in plaats van geld te laten meenemen. En op deze manier kan je er zelf ook nog wat creativiteit aan geven! Ook tijdens de coronatijd was pluQ soepel met de uitstelmogelijkheden. Er is zeer zeker goed gebruik gemaakt van de lijst en er is een mooie reis verzameld.
Maaike
04 07 2023
Superhandige site en leuk om helemaal naar wens in te richten!
B & L
08 05 2023
Heb pluQ cadeaulijsten gebruikt voor een surprise birthday party. Echt super geslaagd zeker omdat je de pagina helemaal naar eigen smaak kan invullen. Ook erg fijn dat de gasten zelf iets kunnen uitzoeken of bijvoorbeeld persoonlijke cadeau ideeën opdoen via de site. Wij hebben grappige foto's van de jarige geplaatst wat het gemeenschappelijke geheim alleen maar leuker maakte. Ook echt heel tof is dat de jarige nadien alles op zijn gemakje kan nalezen.
Emma & Maurice
01 05 2023
Super leuke manier om geld te vragen voor je bruiloft, in ons geval hen te laten mee betalen aan onze droomreis. Onze gasten vonden het geweldig om op deze manier te worden meegenomen met onze geplande avonturen. Voelden zich er al helemaal een beetje bij!
D&L
24 04 2023
Heerlijk makkelijke cadeaulijst met heel veel geweldige suggesties.
Esther
11 04 2023
Super leuke en intuïtieve site! Veel gasten vonden het erg leuk om “echt” iets te kunnen bijdragen waar ze zelf achter stonden. Kan niet wachten de foto’s te delen als ik de belevingen ook echt ga doen! Voor mij was het geen huwelijk maar een afscheidsfeest voor emigratie, ook echt top om dit daarvoor of andere leuke momenten te gebruiken!
Eileen
30 01 2023
Toen wij op zoek waren naar een origineel cadeau idee voor ons huwelijk, kwamen we bij PluQ terecht. Hoe fantastisch is het dat mensen je plukjes van je huwelijksreis cadeau kunnen geven! Ons huwelijk werd meerdere keren verplaatst en PluQ ging over op een nieuwe website. Dit alles was geen probleem, de website werd zonder problemen aangepast, onze cadeaulijst werd zonder problemen overgezet naar de nieuwe website en uiteindelijk konden al onze gasten ons cadeaus geven. De site werkt heel prettig en pluQ bied goede ondersteuning bij het hele proces. We hebben ook veel feedback gehad van gasten die dit zo’n origineel idee vinden voor cadeaus. Echt een aanrader!
C
07 10 2022
Hartelijk dank! Wat een fijne site! Als ceremoniemeester had ik deze online cadeaulijst gemaakt voor het bruidspaar. Omdat ze net een nieuw huis hebben, waren de cadeaus verdeeld in allemaal bijdragen voor de tuin en voor een mini honeymoon. Zij en de gasten waren er super blij mee en de tips van pluQ waren heel waardevol.
Veronique
23 09 2022
Leuke manier om geld als cadeau te kunnen ontvangen. Gebruiksvriendelijke website. Verbeterpunt is gebruiksgemak op smartphone nog wat verbeteren, de site is vooral op pc/laptop goed te gebruiken.
J&R
17 09 2022
Wij hebben de pluQ website gebruikt als cadeau site voor onze huwelijksreis. We hebben de reis in delen opgesplitst die onze gasten ons cadeau konden geven. Het kost even tijd om het te maken, maar het is absoluut de moeite waard. Onze gasten vonden het een super alternatief voor de envelop. De communicatie met pluQ was snel en prettig. Wij raden deze website iedereen aan. Groet
Camiel & Lai
11 09 2022
Super handige site waar je makkelijk de cadeau lijst maakt. We hadden onze huwelijksreis opgedeeld in stappen en gasten konden dus een deel cadeau geven. Door de meervoud van 10 en 25 konden mensen zelf bepalen hoeveel ze gaven en of het over 1 onderdeel of meerdere werd verdeeld. We hebben veel leuke reacties gehad van gasten. En degenen die hier niet zoveel mee hebben geven alsnog een envelop. Uitbetaling van de cadeau lijst via pluQ verliep soepel en eerlijk! Kortom; een aanrader.
Marieke
28 08 2022
Super makkelijk! En de dinsdag na het feest een net en informatief bericht met het resultaat en automatisch het geld gestort. Enorm gebruiksvriendelijk
Gerard en Dinah
02 07 2022
Bedankt voor de excellente service!! We zijn super tevreden en hebben veel goede en leuke commentaren mogen ontvangen.
28 06 2022
Marion van pluQ weet wat klantenservice is! Bij elke vraag of opmerking was er binnen de 30 minuten antwoord! Toen we onze huwelijksreis wegens covid moesten verplaatsen hebben de mensen van pluQ de reeds gestorte schenkingen onmiddellijk uitbetaald en kosteloos onze datum aangepast. Na het effectieve huwelijk werden zonder fout, op de eerstvolgende dinsdag na het feest, alle schenkingen gestort. Wij hebben slechts eenmaal de administratiekost hoeven te betalen, wat toont dat deze mensen klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen! Ook onze gasten waren super enthousiast van onze persoonlijke pluQ website met alle onderdelen van onze huwelijksreis. Naar gebruik van de website lag het bij ons wat gelijk: 50% van de genodigden hebben geld geschonken via pluQ, de andere 50% via ons direct rekeningnummer. (Eerder de oudere generatie) pluQ is wat ons betreft een absolute aanrader! Matthias & Michiel
Matthias en Michiel
27 06 2022
Dank pluQ! Heel leuk om op deze manier onze huwelijk kado's te vragen. We gaan pluQ zeker adviseren!
Karla & Victor
14 06 2022
Bedankt voor jullie diensten via pluQ, we hebben hier veel fijne opmerkingen over gekregen via onze gasten.
M&M
13 06 2022
pluQ heeft een leuke website en is makkelijk in gebruik. Ik kreeg het aangeraden van een vriendin die het gebruikte voor haar huwelijk. Hoewel het voornamelijk gericht is op feest (huwelijk) heb ik het zelf gebruikt voor een goed doel. Dat is net zo leuk. Het persoonlijk contact via mail heb ik als erg prettig ervaren.
Alpe d'Huzes
10 06 2022
Goede ervaring! Heel fijn dat er een vaste prijs is voor de dienst en dat dit niet een percentage van het totale bedrag is zoals bij andere sites. Wel hadden we het fijn gevonden als gasten zelf een bedrag konden kiezen in plaats van delen van 10, 25 of 50 euro. Verder was alles top!
Sophie en PieterBas
10 06 2022
Super blij met de pluQ cadeaulijst. We hebben veel voorpret gehad met de maken van de cadeaus (cadeaus voor de huwelijksreis) en de gasten vonden het tof om zo een bijdrage te geven aan de reis. Contact met pluQ was fijn. En duidelijk overzicht van de ontvangen cadeaus zodat we iedereen konden bedanken
M&A
10 05 2022
We hebben heel veel leuke reacties gehad van onze gasten op de cadeaulijst, zo konden ze precies zien waaraan ze gingen bijdragen en alvast een beetje meegenieten van onze huwelijksreis. Ook zijn we heel tevreden over alle communicatie van pluQ.
Carolien en Wesley
11 02 2022
pluQ is heel erg gebruiksvriendelijk, je kunt in 1 oogopslag zien hoe je lijst ervoor staat. De communicatie vanuit pluQ, omtrent de uitbetaling, is ook erg duidelijk en op tijd! Erg fijn, dit zorgt voor zekerheid. Daarnaast gaven onze gasten aan dat zij de PluQ lijst erg origineel en leuk vonden, omdat ze kunnen zien waaraan ze het besteden! Ook de voucher vonden wij een erg leuke aanvulling, zo komen mensen niet met lege handen aan.
J&S
28 01 2022
Hele fijne website met makkelijke interface. Ook het contact met pluQ was top, zeer geïnteresseerd en klantvriendelijk. Echt een aanrader!
Anna & Bas
30 12 2021
Overzichtelijke website, persoonlijke voorkeuren eenvoudig toe te passen
N&Y
11 12 2021
pluQ cadeaulijsten is een mooie, makkelijke website die erg geschikt is voor digitale kadolijsten!
V&C
12 11 2021
Goede service, gasten vonden het makkelijk en leuk om zo bijdragen te geven en wij vonden het heel leuk dat je kan zien wat iedereen gegeven heeft. Maakt het zo makkelijk om achteraf iedereen te bedanken voor de cadeaus. Het was ook vermakelijk om alle berichten op de cadeauvouchers te lezen 😊 .
Anoniem
09 11 2021
De pluQ cadeaulijst heb ik gebruikt voor mijn promotie en het werkte super!
Frederique
04 11 2021
Super positieve ervaring! Er waren gaandeweg wat kleine kinkjes in de kabel, maar dankzij zeer adequate en snelle hulp werd alles op professionele wijze opgelost. Wij zijn heel tevreden en onze gasten waren heel positief over de site! Het werkte goed en zag er leuk uit! Ik zou het zeker aanraden!
Jelle en Laurien
04 10 2021
Top, echt het leukste alternatief voor het envelopje!
Noah & Tessa
01 10 2021
Met pluQ kun je een heel persoonlijke cadeaulijst maken waar mensen gemakkelijk een bijdrage kunnen doen. Je kunt alle cadeaus personaliseren. Wij kregen van onze gasten complimenten over deze leuke manier van geld cadeau geven, omdat mensen nu echt een gerichte bijdrage kunnen doen aan bijvoorbeeld onze huwelijksreis. Leuker dan een envelopje dus.
Fenna & Jeroen
16 09 2021
Goede service en fijn contact met pluQ. We hadden wat vragen en werden snel en goed geholpen. Dank hiervoor!
S&E
12 08 2021
pluQ is heel gemakkelijk in gebruik. Je kan zelf je 'pagina' indelen zoals je wilt. Toen we een vraag hadden kregen we binnen een dag uitgebreide en behulpzame reactie van Marion, en ontvingen we nog wat extra tips. Ook onze gasten vonden de pagina erg handig: een veilige maar ook leuke manier om een cadeau te geven. Al met al een hele goede ervaring met pluQ!
Anoniem
04 07 2021
Makkelijk te maken, kosten niet al te hoog, en de voorwaarden etc ook goed (vergeleken met anderen). Je kunt alle kanten op met het maken van de cadeaulijst, dus dat is leuk. En erg leuk dat je achteraf kunt zien wie waaraan heeft bijgedragen!
Anna & Rens
01 06 2021
Makkelijk te personaliseren website, enthousiaste reacties van bruiloftsgasten om op deze manier (nuttig) bij te dragen aan onze reis en het allerbelangrijkste: betrouwbaar. Duidelijke communicatie, snel en persoonlijk. Het is altijd maar afwachten of een site (en de mensen daarachter) doet wat het belooft. En dat was bij pluQ het geval. Al met al erg blij mee en dit heeft bijgedragen aan een onvergetelijke trouwdag en het heeft daarnaast ook een behoorlijke bijdrage opgeleverd aan onze (huwelijks)reis!
Anne en Jasper
14 05 2021
Erg leuk om de pluQ cadeaulijst te gebruiken. De gasten vonden het leuk om zo een cadeau te geven en het was super om alle berichtjes te lezen die men had geschreven. Door Corona kon niet iedereen bij de dag aanwezig zijn en dan worden de berichtjes extra gewaardeerd.
Anoniem
10 05 2021
Echt een leuke tool om op een originele manier je cadeaulijst samen te stellen.
Mieke & Noah
26 04 2021
Erg leuk alternatief voor het envelopje. We hebben veel vrienden en familie in het buitenland en het was heel gemakkelijk met creditcard en bancontact te betalen. We wilden onze huwelijksreis cadeau vragen en hebben nu, door Covid-19, spulletjes voor in huis gevraagd en voor de toekomst een weekje weg. We hadden wat vragen en support van pluQ was super.
Jeroen & Pascal
30 03 2021
Heel blij met pluQ. Door Corona hebben we 2 keer onze trouwdag verschoven en Marion van pluQ heeft ons geweldig geholpen. Onze cadeaulijst kon online blijven staan en we hebben zelf de cadeaus aangepast en nieuwe cadeaus toegevoegd. Er waren geen extra kosten en cadeaugevers die vragen hadden, werden uitstekend geholpen. Voor een volgende gelegenheid gebruiken we zeker weer pluQcadeaulijsten.
M&L
10 02 2021
Great wedding registry to use in the Netherlands! Easy to use, fair fees and great customer support. Our guests enjoyed giving a bit more meaning to gifting money. I totally recommend it!
Andrea
19 01 2021
Enorm leuke manier om je huwelijksreis samen te stellen en je ervaringen als kado te vragen aan vrienden en familie. Wij waren erg tevreden met onze site, het zag er heel mooi uit met de zelf gekozen foto's en zelf bedachte activiteiten. De site is erg gemakkelijk in gebruik en onze gasten hebben enthousiast gereageerd en vonden het leuk om een deel van onze huwelijksreis cadeau te geven ipv een envelop.
Joyce & Patrick
16 10 2020
Erg leuk concept! Leuk om ook op ons persoonlijke dashboard de berichtjes op de vouchers van de gevers na te lezen (niet iedereen had de voucher gegeven). Wij hadden er voor gekozen om de transactiekosten voor de cadeaugevers niet af te kopen, dit vonden we toch wat prijzig. Enthousiaste reacties van de gasten op de cadeaulijst!
Anoniem
12 09 2020
Door corona hebben we onze bruiloft moeten verschuiven en Marion van pluQ was ongelooflijk behulpzaam en er werden geen extra kosten in rekening gebracht. Het was erg leuk om de cadeaulijst te maken ( ipv de huwelijksreis hebben we nu spullen voor de tuin gevraagd 😊) en gasten vertelden dat ze op deze manier een cadeau geven veel leuker vonden dan een envelopje.
Noah en Martine
15 07 2020
Super leuke manier om een bijdrage aan je huwelijksreis te vragen. En veel gasten gaven aan het ook erg leuk te vinden om zo een kado te geven. Site makkelijk aan te maken en contact met pluQ is erg prettig. Dus echt een aanrader!
D&L
27 06 2020
Een fantastische manier om cadeaus te vragen voor je huwelijk of ander feestje! En krijg vele leuke reacties van de gasten. De site werkt heel fijn en ziet er professioneel en betrouwbaar uit. Marion reageert snel en adequaat op vragen. Top!
Marije en Stefan
06 03 2020
Nog net voor corona heb ik mijn promotie gevierd en een cadeaulijst gemaakt bij pluQ. Leuk om zelf de cadeaus te bedenken en foto's erbij te zoeken. Veel leuke reacties gehad en het 'dashboard' had een mooi overzicht van de gegeven cadeaus. Top!
Michiel
05 03 2020
Leuke, goed uitziende website, correcte communicatie, gemakkelijk in gebruik, duidelijke, eenvoudige overzichten
Lotte en Glenn
16 12 2019
Een hele bijzondere manier om zowel met cadeaus voor je bruiloft als met je huwelijksreis bezig te zijn. Wij hebben enorm veel voorpret gehad door zo met onze reis bezig te zijn. En het is een unieke manier voor ons om cadeaus/ervaringen te vragen en voor gasten om iets te geven. Wij kunnen ze ''meenemen'' in ons gepland avontuur en zij hebben het gevoel dat ze iets bijdragen. PluQ was ook verreweg het mooiste format t.o.v. andere aanbieders. Wij houden van visueel en design.
BJ & A
08 12 2019
Gebruiksvriendelijk en is leuk voor de gever i.p.v. envelopje! Je kunt de gever ook foto sturen met bedankje etc. Marion van pluQ is super snel met reageren!
Maike & Dirk
23 11 2019
Super fijne website, overzichtelijk en een leuke manier van geld vragen! Jammer dat je niet zelf de precieze bedragen voor het geven kunt aangeven (alleen per 10, 25 of 50).
Manon & Léon
13 11 2019
Erg tevreden dat we het via jullie website hebben aangepakt. Het maken van de lijst kostte wat moeite, maar uiteindelijk ziet het er erg leuk en gelikt uit. Veel complimenten gekregen van gasten. De uitbetaling verloopt netjes en met een mooi overzicht.
Vincent en Maartje
13 11 2019
Makkelijke manier om mee te werken, overzichtelijk en fijn dat er met ideal betaald kan worden
Lieve & Davey
12 11 2019
De gepersonaliseerde site ziet er gewoon super leuk uit!
Paul & Tessa
02 11 2019
Ideaal om te gebruiken als alternatief voor "de envelop". Met pluQ kan je met alle opties heel creatief te werk gaan wat het voor gasten leuker maakt om het te geven.
Christiane en Bart
01 11 2019
De pluQ cadeaulijst is heel erg handig en gebruiksvriendelijk
F en H
21 10 2019