Dit vonden andere gebruikers van pluQ

Bedankt voor de excellente service!! We zijn super tevreden en hebben veel goede en leuke commentaren mogen ontvangen.
28 06 2022
Goede ervaring! Heel fijn dat er een vaste prijs is voor de dienst en dat dit niet een percentage van het totale bedrag is zoals bij andere sites. Wel hadden we het fijn gevonden als gasten zelf een bedrag konden kiezen in plaats van delen van 10, 25 of 50 euro. Verder was alles top! Mark en Anna
Sophie en PieterBas
10 06 2022
Super blij met de pluQ cadeaulijst. We hebben veel voorpret gehad met de maken van de cadeaus (cadeaus voor de huwelijksreis) en de gasten vonden het tof om zo een bijdrage te geven aan de reis. Contact met pluQ was fijn. En duidelijk overzicht van de ontvangen cadeaus zodat we iedereen konden bedanken
M&A
10 05 2022
We hebben heel veel leuke reacties gehad van onze gasten op de cadeaulijst, zo konden ze precies zien waaraan ze gingen bijdragen en alvast een beetje meegenieten van onze huwelijksreis. Ook zijn we heel tevreden over alle communicatie van pluQ.
Carolien en Wesley
11 02 2022
pluQ is heel erg gebruiksvriendelijk, je kunt in 1 oogopslag zien hoe je lijst ervoor staat. De communicatie vanuit pluQ, omtrent de uitbetaling, is ook erg duidelijk en op tijd! Erg fijn, dit zorgt voor zekerheid. Daarnaast gaven onze gasten aan dat zij de PluQ lijst erg origineel en leuk vonden, omdat ze kunnen zien waaraan ze het besteden! Ook de voucher vonden wij een erg leuke aanvulling, zo komen mensen niet met lege handen aan.
J&S
28 01 2022
Hele fijne website met makkelijke interface. Ook het contact met pluQ was top, zeer geïnteresseerd en klantvriendelijk. Echt een aanrader!
Anna & Bas
30 12 2021
Overzichtelijke website, persoonlijke voorkeuren eenvoudig toe te passen
N&Y
11 12 2021
pluQ cadeaulijsten is een mooie, makkelijke website die erg geschikt is voor digitale kadolijsten!
V&C
12 11 2021
Goede service, gasten vonden het makkelijk en leuk om zo bijdragen te geven en wij vonden het heel leuk dat je kan zien wat iedereen gegeven heeft. Maakt het zo makkelijk om achteraf iedereen te bedanken voor de cadeaus. Het was ook vermakelijk om alle berichten op de cadeauvouchers te lezen 😊 .
Anoniem
09 11 2021
De pluQ cadeaulijst heb ik gebruikt voor mijn promotie en het werkte super!
Frederique
04 11 2021
Super positieve ervaring! Er waren gaandeweg wat kleine kinkjes in de kabel, maar dankzij zeer adequate en snelle hulp werd alles op professionele wijze opgelost. Wij zijn heel tevreden en onze gasten waren heel positief over de site! Het werkte goed en zag er leuk uit! Ik zou het zeker aanraden!
Jelle en Laurien
04 10 2021
Top, echt het leukste alternatief voor het envelopje!
Noah & Tessa
01 10 2021
Met pluQ kun je een heel persoonlijke cadeaulijst maken waar mensen gemakkelijk een bijdrage kunnen doen. Je kunt alle cadeaus personaliseren. Wij kregen van onze gasten complimenten over deze leuke manier van geld cadeau geven, omdat mensen nu echt een gerichte bijdrage kunnen doen aan bijvoorbeeld onze huwelijksreis. Leuker dan een envelopje dus.
Fenna & Jeroen
16 09 2021
Goede service en fijn contact met pluQ. We hadden wat vragen en werden snel en goed geholpen. Dank hiervoor!
S&E
12 08 2021
pluQ is heel gemakkelijk in gebruik. Je kan zelf je 'pagina' indelen zoals je wilt. Toen we een vraag hadden kregen we binnen een dag uitgebreide en behulpzame reactie van Marion, en ontvingen we nog wat extra tips. Ook onze gasten vonden de pagina erg handig: een veilige maar ook leuke manier om een cadeau te geven. Al met al een hele goede ervaring met pluQ!
Anoniem
04 07 2021
Makkelijk te maken, kosten niet al te hoog, en de voorwaarden etc ook goed (vergeleken met anderen). Je kunt alle kanten op met het maken van de cadeaulijst, dus dat is leuk. En erg leuk dat je achteraf kunt zien wie waaraan heeft bijgedragen!
Anna & Rens
01 06 2021
Makkelijk te personaliseren website, enthousiaste reacties van bruiloftsgasten om op deze manier (nuttig) bij te dragen aan onze reis en het allerbelangrijkste: betrouwbaar. Duidelijke communicatie, snel en persoonlijk. Het is altijd maar afwachten of een site (en de mensen daarachter) doet wat het belooft. En dat was bij pluQ het geval. Al met al erg blij mee en dit heeft bijgedragen aan een onvergetelijke trouwdag en het heeft daarnaast ook een behoorlijke bijdrage opgeleverd aan onze (huwelijks)reis!
Anne en Jasper
14 05 2021
Erg leuk om de pluQ cadeaulijst te gebruiken. De gasten vonden het leuk om zo een cadeau te geven en het was super om alle berichtjes te lezen die men had geschreven. Door Corona kon niet iedereen bij de dag aanwezig zijn en dan worden de berichtjes extra gewaardeerd.
Anoniem
10 05 2021
Echt een leuke tool om op een originele manier je cadeaulijst samen te stellen.
Mieke & Noah
26 04 2021
Erg leuk alternatief voor het envelopje. We hebben veel vrienden en familie in het buitenland en het was heel gemakkelijk met creditcard en bancontact te betalen. We wilden onze huwelijksreis cadeau vragen en hebben nu, door Covid-19, spulletjes voor in huis gevraagd en voor de toekomst een weekje weg. We hadden wat vragen en support van pluQ was super.
Jeroen & Pascal
30 03 2021
Heel blij met pluQ. Door Corona hebben we 2 keer onze trouwdag verschoven en Marion van pluQ heeft ons geweldig geholpen. Onze cadeaulijst kon online blijven staan en we hebben zelf de cadeaus aangepast en nieuwe cadeaus toegevoegd. Er waren geen extra kosten en cadeaugevers die vragen hadden, werden uitstekend geholpen. Voor een volgende gelegenheid gebruiken we zeker weer pluQcadeaulijsten.
M&L
10 02 2021
Great wedding registry to use in the Netherlands! Easy to use, fair fees and great customer support. Our guests enjoyed giving a bit more meaning to gifting money. I totally recommend it!
Andrea
19 01 2021
Enorm leuke manier om je huwelijksreis samen te stellen en je ervaringen als kado te vragen aan vrienden en familie. Wij waren erg tevreden met onze site, het zag er heel mooi uit met de zelf gekozen foto's en zelf bedachte activiteiten. De site is erg gemakkelijk in gebruik en onze gasten hebben enthousiast gereageerd en vonden het leuk om een deel van onze huwelijksreis cadeau te geven ipv een envelop.
Joyce & Patrick
16 10 2020
Erg leuk concept! Leuk om ook op ons persoonlijke dashboard de berichtjes op de vouchers van de gevers na te lezen (niet iedereen had de voucher gegeven). Wij hadden er voor gekozen om de transactiekosten voor de cadeaugevers niet af te kopen, dit vonden we toch wat prijzig. Enthousiaste reacties van de gasten op de cadeaulijst!
Anoniem
12 09 2020
Door corona hebben we onze bruiloft moeten verschuiven en Marion van pluQ was ongelooflijk behulpzaam en er werden geen extra kosten in rekening gebracht. Het was erg leuk om de cadeaulijst te maken ( ipv de huwelijksreis hebben we nu spullen voor de tuin gevraagd 😊) en gasten vertelden dat ze op deze manier een cadeau geven veel leuker vonden dan een envelopje.
Noah en Martine
15 07 2020
Super leuke manier om een bijdrage aan je huwelijksreis te vragen. En veel gasten gaven aan het ook erg leuk te vinden om zo een kado te geven. Site makkelijk aan te maken en contact met pluQ is erg prettig. Dus echt een aanrader!
D&L
27 06 2020
Een fantastische manier om cadeaus te vragen voor je huwelijk of ander feestje! En krijg vele leuke reacties van de gasten. De site werkt heel fijn en ziet er professioneel en betrouwbaar uit. Marion reageert snel en adequaat op vragen. Top!
Marije en Stefan
06 03 2020
Nog net voor corona heb ik mijn promotie gevierd en een cadeaulijst gemaakt bij pluQ. Leuk om zelf de cadeaus te bedenken en foto's erbij te zoeken. Veel leuke reacties gehad en het 'dashboard' had een mooi overzicht van de gegeven cadeaus. Top!
Michiel
05 03 2020
Leuke, goed uitziende website, correcte communicatie, gemakkelijk in gebruik, duidelijke, eenvoudige overzichten
Lotte en Glenn
16 12 2019
Een hele bijzondere manier om zowel met cadeaus voor je bruiloft als met je huwelijksreis bezig te zijn. Wij hebben enorm veel voorpret gehad door zo met onze reis bezig te zijn. En het is een unieke manier voor ons om cadeaus/ervaringen te vragen en voor gasten om iets te geven. Wij kunnen ze ''meenemen'' in ons gepland avontuur en zij hebben het gevoel dat ze iets bijdragen. PluQ was ook verreweg het mooiste format t.o.v. andere aanbieders. Wij houden van visueel en design.
BJ & A
08 12 2019
Gebruiksvriendelijk en is leuk voor de gever i.p.v. envelopje! Je kunt de gever ook foto sturen met bedankje etc. Marion van pluQ is super snel met reageren!
Maike & Dirk
23 11 2019
Super fijne website, overzichtelijk en een leuke manier van geld vragen! Jammer dat je niet zelf de precieze bedragen voor het geven kunt aangeven (alleen per 10, 25 of 50).
Manon & Léon
13 11 2019
Erg tevreden dat we het via jullie website hebben aangepakt. Het maken van de lijst kostte wat moeite, maar uiteindelijk ziet het er erg leuk en gelikt uit. Veel complimenten gekregen van gasten. De uitbetaling verloopt netjes en met een mooi overzicht.
Vincent en Maartje
13 11 2019
Makkelijke manier om mee te werken, overzichtelijk en fijn dat er met ideal betaald kan worden
Lieve & Davey
12 11 2019
De gepersonaliseerde site ziet er gewoon super leuk uit!
Paul & Tessa
02 11 2019
Ideaal om te gebruiken als alternatief voor "de envelop". Met pluQ kan je met alle opties heel creatief te werk gaan wat het voor gasten leuker maakt om het te geven.
Christiane en Bart
01 11 2019
De pluQ cadeaulijst is heel erg handig en gebruiksvriendelijk
F en H
21 10 2019