Dit vonden andere gebruikers van pluQ

Erg leuk om de pluQ cadeaulijst te gebruiken. De gasten vonden het leuk om zo een cadeau te geven en het was super om alle berichtjes te lezen die men had geschreven. Door Corona kon niet iedereen bij de dag aanwezig zijn en dan worden de berichtjes extra gewaardeerd.
Anoniem
10 05 2021
Erg leuk alternatief voor het envelopje. We hebben veel vrienden en familie in het buitenland en het was heel gemakkelijk met creditcard en bancontact te betalen. We wilden onze huwelijksreis cadeau vragen en hebben nu, door Covid-19, spulletjes voor in huis gevraagd en voor de toekomst een weekje weg. We hadden wat vragen en support van pluQ was super.
Jeroen & Pascal
30 03 2021
Heel blij met pluQ. Door Corona hebben we 2 keer onze trouwdag verschoven en Marion van pluQ heeft ons geweldig geholpen. Onze cadeaulijst kon online blijven staan en we hebben zelf de cadeaus aangepast en nieuwe cadeaus toegevoegd. Er waren geen extra kosten en cadeaugevers die vragen hadden, werden uitstekend geholpen. Voor een volgende gelegenheid gebruiken we zeker weer pluQcadeaulijsten.
M&L
10 02 2021
Great wedding registry to use in the Netherlands! Easy to use, fair fees and great customer support. Our guests enjoyed giving a bit more meaning to gifting money. I totally recommend it!
Andrea
19 01 2021
Enorm leuke manier om je huwelijksreis samen te stellen en je ervaringen als kado te vragen aan vrienden en familie. Wij waren erg tevreden met onze site, het zag er heel mooi uit met de zelf gekozen foto's en zelf bedachte activiteiten. De site is erg gemakkelijk in gebruik en onze gasten hebben enthousiast gereageerd en vonden het leuk om een deel van onze huwelijksreis cadeau te geven ipv een envelop.
Joyce & Patrick
16 10 2020
Erg leuk concept! Leuk om ook op ons persoonlijke dashboard de berichtjes op de vouchers van de gevers na te lezen (niet iedereen had de voucher gegeven). Wij hadden er voor gekozen om de transactiekosten voor de cadeaugevers niet af te kopen, dit vonden we toch wat prijzig. Enthousiaste reacties van de gasten op de cadeaulijst!
Anoniem
12 09 2020
Door corona hebben we onze bruiloft moeten verschuiven en Marion van pluQ was ongelooflijk behulpzaam en er werden geen extra kosten in rekening gebracht. Het was erg leuk om de cadeaulijst te maken ( ipv de huwelijksreis hebben we nu spullen voor de tuin gevraagd 😊) en gasten vertelden dat ze op deze manier een cadeau geven veel leuker vonden dan een envelopje.
Noah en Martine
15 07 2020
Super leuke manier om een bijdrage aan je huwelijksreis te vragen. En veel gasten gaven aan het ook erg leuk te vinden om zo een kado te geven. Site makkelijk aan te maken en contact met pluQ is erg prettig. Dus echt een aanrader!
D&L
27 06 2020
Een fantastische manier om cadeaus te vragen voor je huwelijk of ander feestje! En krijg vele leuke reacties van de gasten. De site werkt heel fijn en ziet er professioneel en betrouwbaar uit. Marion reageert snel en adequaat op vragen. Top!
Marije en Stefan
06 03 2020
Nog net voor corona heb ik mijn promotie gevierd en een cadeaulijst gemaakt bij pluQ. Leuk om zelf de cadeaus te bedenken en foto's erbij te zoeken. Veel leuke reacties gehad en het 'dashboard' had een mooi overzicht van de gegeven cadeaus. Top!
Michiel
05 03 2020