Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

Geld cadeau vragen?

Gaan jullie trouwen, is er een babyborrel, een bijzonder verjaardagsfeest,een promotie of een jubileum? En wil je het liefst geld vragen? Dat kan op een originele manier.

Weg met het envelopje! pluQ is de meest originele cadeaulijst voor jullie bruiloft, feest en babyborrel. Maak snel en eenvoudig je persoonlijke cadeaupagina met belevenissen en cadeaus die je graag wilt hebben en deel deze met familie en vrienden. Zo geven zij jou de meest onvergetelijke cadeaus, cadeaus die leuk zijn om te geven en die jij graag wilt hebben. Na het feest ontvang je het cadeaugeld en kan je zelf de belevenissen en cadeaus boeken/kopen.

Laat je vrienden en familie op een originele manier geld geven voor je bruiloft, feest of babyborrel.

Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

In 4 stappen naar je cadeaus

Maak je cadeaulijst

Maak in een paar minuten je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en/of maak gebruik van de cadeautips van pluQ. Maak je persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje. De leukste manier om geld te vragen!

Deel je cadeaulijst

Zet je cadeaulijst voor het feest online. Vermeld de link op de uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaal je eenmalig € 49,95 administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld.

Crowdfund je cadeaus

Spaar je cadeaus bij elkaar. De cadeaugevers betalen makkelijk via iDeal, Bancontact of creditcard. En je ontvangt een persoonlijke cadeauvoucher van de cadeaugever.

Geniet van alle cadeaus

Koop, bestel, boek alle gekregen cadeaus en dan super genieten van alle cadeaus!

Vele anderen gingen jullie al voor

Great wedding registry to use in the Netherlands! Easy to use, fair fees and great customer support. Our guests enjoyed giving a bit more meaning to gifting money. I totally recommend it!
review 19-1-2021
19 01 2021
Enorm leuke manier om je huwelijksreis samen te stellen en je ervaringen als kado te vragen aan vrienden en familie. Wij waren erg tevreden met onze site, het zag er heel mooi uit met de zelf gekozen foto's en zelf bedachte activiteiten. De site is erg gemakkelijk in gebruik en onze gasten hebben enthousiast gereageerd en vonden het leuk om een deel van onze huwelijksreis cadeau te geven ipv een envelop.
review 16-10-2020 Joyce
16 10 2020
Door corona hebben we onze bruiloft moeten verschuiven en Marion van pluQ was ongelooflijk behulpzaam en er werden geen extra kosten in rekening gebracht. Het was erg leuk om de cadeaulijst te maken ( ipv de huwelijksreis hebben we nu spullen voor de tuin gevraagd) en gasten vertelden dat ze op deze manier een cadeau geven veel leuker vonden dan een envelopje.
review 15-7-2020 Noah en Martine
15 07 2020
Super leuke manier om een bijdrage aan je huwelijksreis te vragen. En veel gasten gaven aan het ook erg leuk te vinden om zo een kado te geven. Site makkelijk aan te maken en contact met pluQ is erg prettig. Dus echt een aanrader!
review 17-12-2020 Daan
27 06 2020
Een fantastische manier om cadeaus te vragen voor je huwelijk of ander feestje! En krijg vele leuke reacties van de gasten. De site werkt heel fijn en ziet er professioneel en betrouwbaar uit. Marion reageert snel en adequaat op vragen. Top!
Marije en Stefan
06 03 2020
Nog net voor corona heb ik mijn promotie gevierd en een cadeaulijst gemaakt bij pluQ. Leuk om zelf de cadeaus te bedenken en foto's erbij te zoeken. Veel leuke reacties gehad en het 'dashboard' had een mooi overzicht van de gegeven cadeaus. Top!
Review 5-3-2020
05 03 2020

Wat je je misschien nog afvraagt

Heb je een andere vraag? Bekijk de veel gestelde vragen.
Veel gestelde vragen