Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

Geld cadeau vragen?

Gaan jullie trouwen, is er een babyborrel, een bijzonder verjaardagsfeest,een promotie of een jubileum? En wil je het liefst geld vragen? Dat kan op een originele manier.

Weg met het envelopje! pluQ is de meest originele cadeaulijst voor jullie bruiloft, feest en babyborrel. Maak snel en eenvoudig je persoonlijke cadeaupagina met belevenissen en cadeaus die je graag wilt hebben en deel deze met familie en vrienden. Zo geven zij jou de meest onvergetelijke cadeaus, cadeaus die leuk zijn om te geven en die jij graag wilt hebben. Na het feest ontvang je het cadeaugeld en kan je zelf de belevenissen en cadeaus boeken/kopen.

Laat je vrienden en familie op een originele manier geld geven voor je bruiloft, feest of babyborrel.

Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

In 4 stappen naar je cadeaus

Maak je cadeaulijst

Maak in een paar minuten je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en/of maak gebruik van de cadeautips van pluQ. Maak je persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje. De leukste manier om geld te vragen!

Deel je cadeaulijst

Zet je cadeaulijst voor het feest online. Vermeld de link op de uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaal je eenmalig € 49,95 administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld.

Crowdfund je cadeaus

Spaar je cadeaus bij elkaar. De cadeaugevers betalen makkelijk via iDeal, Bancontact of creditcard. En je ontvangt een persoonlijke cadeauvoucher van de cadeaugever.

Geniet van alle cadeaus

Koop, bestel, boek alle gekregen cadeaus en dan super genieten van alle cadeaus!

Vele anderen gingen jullie al voor

Toen wij op zoek waren naar een origineel cadeau idee voor ons huwelijk, kwamen we bij PluQ terecht. Hoe fantastisch is het dat mensen je plukjes van je huwelijksreis cadeau kunnen geven! Ons huwelijk werd meerdere keren verplaatst en PluQ ging over op een nieuwe website. Dit alles was geen probleem, de website werd zonder problemen aangepast, onze cadeaulijst werd zonder problemen overgezet naar de nieuwe website en uiteindelijk konden al onze gasten ons cadeaus geven. De site werkt heel prettig en pluQ bied goede ondersteuning bij het hele proces. We hebben ook veel feedback gehad van gasten die dit zo’n origineel idee vinden voor cadeaus. Echt een aanrader!
1665135127 review
07 10 2022
Hartelijk dank! Wat een fijne site! Als ceremoniemeester had ik deze online cadeaulijst gemaakt voor het bruidspaar. Omdat ze net een nieuw huis hebben, waren de cadeaus verdeeld in allemaal bijdragen voor de tuin en voor een mini honeymoon. Zij en de gasten waren er super blij mee en de tips van pluQ waren heel waardevol.
Sept review 16 sept
23 09 2022
Leuke manier om geld als cadeau te kunnen ontvangen. Gebruiksvriendelijke website. Verbeterpunt is gebruiksgemak op smartphone nog wat verbeteren, de site is vooral op pc/laptop goed te gebruiken.
review nov 22
17 09 2022
Wij hebben de pluQ website gebruikt als cadeau site voor onze huwelijksreis. We hebben de reis in delen opgesplitst die onze gasten ons cadeau konden geven. Het kost even tijd om het te maken, maar het is absoluut de moeite waard. Onze gasten vonden het een super alternatief voor de envelop. De communicatie met pluQ was snel en prettig. Wij raden deze website iedereen aan. Groet
2022 09 03 C&L
11 09 2022
Super handige site waar je makkelijk de cadeau lijst maakt. We hadden onze huwelijksreis opgedeeld in stappen en gasten konden dus een deel cadeau geven. Door de meervoud van 10 en 25 konden mensen zelf bepalen hoeveel ze gaven en of het over 1 onderdeel of meerdere werd verdeeld. We hebben veel leuke reacties gehad van gasten. En degenen die hier niet zoveel mee hebben geven alsnog een envelop. Uitbetaling van de cadeau lijst via pluQ verliep soepel en eerlijk! Kortom; een aanrader.
1661669993 review
28 08 2022
Super makkelijk! En de dinsdag na het feest een net en informatief bericht met het resultaat en automatisch het geld gestort. Enorm gebruiksvriendelijk
2 juli 22
02 07 2022

Wat je je misschien nog afvraagt

Heb je een andere vraag? Bekijk de veel gestelde vragen.
Veel gestelde vragen