Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

Geld cadeau vragen?

Gaan jullie trouwen, is er een babyborrel, een bijzonder verjaardagsfeest,een promotie of een jubileum? En wil je het liefst geld vragen? Dat kan op een originele manier.

Weg met het envelopje! pluQ is de meest originele cadeaulijst voor jullie bruiloft, feest en babyborrel. Maak snel en eenvoudig je persoonlijke cadeaupagina met belevenissen en cadeaus die je graag wilt hebben en deel deze met familie en vrienden. Zo geven zij jou de meest onvergetelijke cadeaus, cadeaus die leuk zijn om te geven en die jij graag wilt hebben. Na het feest ontvang je het cadeaugeld en kan je zelf de belevenissen en cadeaus boeken/kopen.

Laat je vrienden en familie op een originele manier geld geven voor je bruiloft, feest of babyborrel.

Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

In 4 stappen naar je cadeaus

Maak je cadeaulijst

Maak in een paar minuten je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en/of maak gebruik van de cadeautips van pluQ. Maak je persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje. De leukste manier om geld te vragen!

Deel je cadeaulijst

Zet je cadeaulijst voor het feest online. Vermeld de link op de uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaal je eenmalig € 49,95 administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld.

Crowdfund je cadeaus

Spaar je cadeaus bij elkaar. De cadeaugevers betalen makkelijk via iDeal, Bancontact of creditcard. En je ontvangt een persoonlijke cadeauvoucher van de cadeaugever.

Geniet van alle cadeaus

Koop, bestel, boek alle gekregen cadeaus en dan super genieten van alle cadeaus!

Vele anderen gingen jullie al voor

Super blij met de pluQ cadeaulijst. We hebben veel voorpret gehad met de maken van de cadeaus (cadeaus voor de huwelijksreis) en de gasten vonden het tof om zo een bijdrage te geven aan de reis. Contact met pluQ was fijn. En duidelijk overzicht van de ontvangen cadeaus zodat we iedereen konden bedanken
05 2022
10 05 2022
We hebben heel veel leuke reacties gehad van onze gasten op de cadeaulijst, zo konden ze precies zien waaraan ze gingen bijdragen en alvast een beetje meegenieten van onze huwelijksreis. Ook zijn we heel tevreden over alle communicatie van pluQ.
feb 2022 review carolien en wesley
11 02 2022
pluQ is heel erg gebruiksvriendelijk, je kunt in 1 oogopslag zien hoe je lijst ervoor staat. De communicatie vanuit pluQ, omtrent de uitbetaling, is ook erg duidelijk en op tijd! Erg fijn, dit zorgt voor zekerheid. Daarnaast gaven onze gasten aan dat zij de PluQ lijst erg origineel en leuk vonden, omdat ze kunnen zien waaraan ze het besteden! Ook de voucher vonden wij een erg leuke aanvulling, zo komen mensen niet met lege handen aan.
dec2021 review J & S
28 01 2022
Hele fijne website met makkelijke interface. Ook het contact met pluQ was top, zeer geïnteresseerd en klantvriendelijk. Echt een aanrader!
dec review
30 12 2021
Overzichtelijke website, persoonlijke voorkeuren eenvoudig toe te passen
dec2021 review N&Y
11 12 2021
pluQ cadeaulijsten is een mooie, makkelijke website die erg geschikt is voor digitale kadolijsten!
6 nov 21 V&C
12 11 2021

Wat je je misschien nog afvraagt

Heb je een andere vraag? Bekijk de veel gestelde vragen.
Veel gestelde vragen