Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

Geld cadeau vragen?

Gaan jullie trouwen, is er een babyborrel, een bijzonder verjaardagsfeest,een promotie of een jubileum? En wil je het liefst geld vragen? Dat kan op een originele manier.

Weg met het envelopje! pluQ is de meest originele cadeaulijst voor jullie bruiloft, feest en babyborrel. Maak snel en eenvoudig je persoonlijke cadeaupagina met belevenissen en cadeaus die je graag wilt hebben en deel deze met familie en vrienden. Zo geven zij jou de meest onvergetelijke cadeaus, cadeaus die leuk zijn om te geven en die jij graag wilt hebben. Na het feest ontvang je het cadeaugeld en kan je zelf de belevenissen en cadeaus boeken/kopen.

Laat je vrienden en familie op een originele manier geld geven voor je bruiloft, feest of babyborrel.

Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

In 4 stappen naar je cadeaus

Maak je cadeaulijst

Maak in een paar minuten je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en/of maak gebruik van de cadeautips van pluQ. Maak je persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje. De leukste manier om geld te vragen!

Deel je cadeaulijst

Zet je cadeaulijst voor het feest online. Vermeld de link op de uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaal je eenmalig € 49,95 administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld.

Crowdfund je cadeaus

Spaar je cadeaus bij elkaar. De cadeaugevers betalen makkelijk via iDeal, Bancontact of creditcard. En je ontvangt een persoonlijke cadeauvoucher van de cadeaugever.

Geniet van alle cadeaus

Koop, bestel, boek alle gekregen cadeaus en dan super genieten van alle cadeaus!

Vele anderen gingen jullie al voor

Wij lazen over pluQ in een trouw magazine en het leek ons geweldig voor onze huwelijksreis. De website is makkelijk in gebruik voor ons en de gasten. We hebben fijn contact gehad met Marion. Ze dacht echt met ons mee en het opgehaalde bedrag is netjes ontvangen zoals van tevoren afgesproken. We raden pluQ aan iedereen aan!
mrt 2024
30 03 2024
Makkelijk te gebruiken website. Ideaal om geen gedoe te hebben met contant geld. De website ziet er goed uit, en de afhandeling is soepel en snel verlopen. Zeker een aanrader.
Kay okt
10 10 2023
Als ceremoniemeester was ik gevraagd om een website te maken met daarop de huwelijksreis in delen. Via PluQ was dit super makkelijk en kon ik een persoonlijke site opzetten. Het kopen van een cadeau is ook heel eenvoudig; en meteen met ideal betalen! Ik vond het leuk om te doen, het bruidspaar was blij met het resultaat en de gasten vonden het heel origineel.
1695925324 review
28 09 2023
Super leuk initiatief en veel leuker dan het vragen om een enveloppe. Erg leuk dat er foto’s toegevoegd kunnen worden en dat iedereen zo een goed idee krijgt van wat er gegeven wordt. Ook het contact per mail is erg persoonlijk, we zijn heel tevreden!
28 sept 2023
28 09 2023
Erg handige manier om cadeaus te vragen en ontvangen, vooral voor ervaringen (bijv. huwelijksreis in ons geval). Website werkte prima, nog wat meer personalisatie van de pagina was leuk geweest
sept 2023
06 09 2023
Het is een hele creatieve manier om onze gasten om cadeaus te vragen. PluQcadeaulijsten.nl hield zich aan de geld levertijden en heeft ook een zeer goede organisatie in het beheer van de website en de afgesproken tijden. We zijn erg dankbaar voor het gebruik van uw diensten. Tip: Maak zoveel mogelijk geschenken en van verschillende prijzen, zodat uw gasten veel keuze hebben.
19 juli 2023
19 07 2023

Wat je je misschien nog afvraagt

Heb je een andere vraag? Bekijk de veel gestelde vragen.
Veel gestelde vragen