Winterhuwelijksreis zeker doen!

15 Oct 2019

Winterhuwelijksreis zeker doen!

pluQcadeaulijsten is de ideale cadeaulijst voor jullie huwelijksreis, geboorte van een kindje of een feestje en het leukste alternatief voor het envelopje. Maak eenvoudig en snel je persoonlijke cadeaulijst.

Echt waar ook in de winter wordt er getrouwd. Hoewel de meeste bruiloften in de maanden juni tot en met september plaatsvinden, zijn er ook bruidsparen die juist bewust kiezen om in de winter te trouwen. Want heel eerlijk, trouwen in de winter is ook wel super romantisch. Mooie sfeerverlichting, openhaard vuur, mooie warme stola over je jurk en buiten een dik pak sneeuw.

En ook qua winter huwelijksreizen is de keuze van de bruidsparen verrassend winters. De bruidsparen kiezen met meerderheid voor een winterse bestemming. Lapland met het noorderlicht en rendiertochten staan met stip op nummer één, Canada en Europa volgen daarna voor een sportieve wintersport huwelijksreis. De warme, tropische oorden blijven natuurlijk ook in trek.

winter huwelijksreis, huwelijk cadeaulijst, online cadeaulijst, alternatief voor het envelopje

Gaan jullie komende winter trouwen en naar een winterse bestemming? Maak dan snel jullie eigen persoonlijke online cadeaulijst bij pluQ. Wat is er leuker dan bijvoorbeeld een rendiertocht en een overnachting in een ijshotel te vragen en te krijgen? Tot gauw bij pluQ!