pluQ is de ideale online cadeaulijst voor jullie huwelijk, geboorte van jullie kindje of voor een feest. En het leukste alternatief voor het envelopje! Maak eenvoudig en snel je eigen persoonlijke cadeaulijst en vraag geld op een originele manier.

Waarom een cadeaulijst bij pluQ?

Bye bye
envelopje

Geld vragen voor je bruiloft, geboorte van je kindje, je jubileum of voor een feestje, voelt vaak een beetje gênant, maar het is wel wat veel mensen het liefste cadeau krijgen. Maak daarom een persoonlijke cadeaulijst bij pluQ en vraag geld op een originele manier. Leuk om te vragen en leuk om te geven!

In een handomdraai

Bij pluQ maak je simpel en snel een persoonlijke cadeaulijst. Je voegt zelf cadeaus toe die je wilt hebben. Kies een totaal bedrag en deel het bedrag op in delen van €10, €25 of €50. En maak het cadeau compleet met een mooie foto.

Gegarandeerd veilig

Jullie cadeaugeld komt veilig op een onafhankelijke derdenrekening van pluQ. De eerste dinsdag na het feest wordt het cadeaugeld gestort op een door jou aangewezen rekeningnummer. De administratiekosten worden dan in mindering gebracht.En vanzelfsprekend maakt pluQ gebruik van een veilige internetverbinding.

Waarom nog meer?

Je hebt je eigen persoonlijke dashboard waar je cadeaus op de cadeaulijst kan toevoegen, gegevens kan wijzigingen en je hebt een realtime overzicht van alle gegeven cadeaus met de namen en bedragen. En alle cadeaugevers ontvangen een leuke cadeauvoucher die op het feest gegeven kan worden.

Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

In 4 stappen naar je cadeaus

Maak je cadeaulijst

Maak in een paar minuten je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en/of maak gebruik van de cadeautips van pluQ. Maak je persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje. De leukste manier om geld te vragen!

Deel je cadeaulijst

Zet je cadeaulijst voor het feest online. Vermeld de link op de uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaal je eenmalig € 49,95 administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld.

Crowdfund je cadeaus

Spaar je cadeaus bij elkaar. De cadeaugevers betalen makkelijk via iDeal, Bancontact of creditcard. En je ontvangt een persoonlijke cadeauvoucher van de cadeaugever.

Geniet van alle cadeaus

Koop, bestel, boek alle gekregen cadeaus en dan super genieten van alle cadeaus!

Vele anderen gingen jullie al voor

Wij lazen over pluQ in een trouw magazine en het leek ons geweldig voor onze huwelijksreis. De website is makkelijk in gebruik voor ons en de gasten. We hebben fijn contact gehad met Marion. Ze dacht echt met ons mee en het opgehaalde bedrag is netjes ontvangen zoals van tevoren afgesproken. We raden pluQ aan iedereen aan!
Thomas & Tamara
30 03 2024
Makkelijk te gebruiken website. Ideaal om geen gedoe te hebben met contant geld. De website ziet er goed uit, en de afhandeling is soepel en snel verlopen. Zeker een aanrader.
Kay &Yvonne;
10 10 2023
Als ceremoniemeester was ik gevraagd om een website te maken met daarop de huwelijksreis in delen. Via PluQ was dit super makkelijk en kon ik een persoonlijke site opzetten. Het kopen van een cadeau is ook heel eenvoudig; en meteen met ideal betalen! Ik vond het leuk om te doen, het bruidspaar was blij met het resultaat en de gasten vonden het heel origineel.
Eveline
28 09 2023
Super leuk initiatief en veel leuker dan het vragen om een enveloppe. Erg leuk dat er foto’s toegevoegd kunnen worden en dat iedereen zo een goed idee krijgt van wat er gegeven wordt. Ook het contact per mail is erg persoonlijk, we zijn heel tevreden!
Veere
28 09 2023
Erg handige manier om cadeaus te vragen en ontvangen, vooral voor ervaringen (bijv. huwelijksreis in ons geval). Website werkte prima, nog wat meer personalisatie van de pagina was leuk geweest
B&G
06 09 2023
Het is een hele creatieve manier om onze gasten om cadeaus te vragen. PluQcadeaulijsten.nl hield zich aan de geld levertijden en heeft ook een zeer goede organisatie in het beheer van de website en de afgesproken tijden. We zijn erg dankbaar voor het gebruik van uw diensten. Tip: Maak zoveel mogelijk geschenken en van verschillende prijzen, zodat uw gasten veel keuze hebben.
Patty & Bas
19 07 2023

Wat je je misschien nog afvraagt

Heb je een andere vraag? Bekijk de veel gestelde vragen.
Veel gestelde vragen