pluQ is de ideale online cadeaulijst voor jullie huwelijk, geboorte van jullie kindje of voor een feest. En het leukste alternatief voor het envelopje! Maak eenvoudig en snel je eigen persoonlijke cadeaulijst en vraag geld op een originele manier.

Waarom een cadeaulijst bij pluQ?

Bye bye
envelopje

Geld vragen voor je bruiloft, geboorte van je kindje, je jubileum of voor een feestje, voelt vaak een beetje gênant, maar het is wel wat veel mensen het liefste cadeau krijgen. Maak daarom een persoonlijke cadeaulijst bij pluQ en vraag geld op een originele manier. Leuk om te vragen en leuk om te geven!

In een handomdraai

Bij pluQ maak je simpel en snel een persoonlijke cadeaulijst. Je voegt zelf cadeaus toe die je wilt hebben. Kies een totaal bedrag en deel het bedrag op in delen van €10, €25 of €50. En maak het cadeau compleet met een mooie foto.

Gegarandeerd veilig

Jullie cadeaugeld komt veilig op een onafhankelijke derdenrekening van pluQ. De eerste dinsdag na het feest wordt het cadeaugeld gestort op een door jou aangewezen rekeningnummer. De administratiekosten worden dan in mindering gebracht.En vanzelfsprekend maakt pluQ gebruik van een veilige internetverbinding.

Waarom nog meer?

Je hebt je eigen persoonlijke dashboard waar je cadeaus op de cadeaulijst kan toevoegen, gegevens kan wijzigingen en je hebt een realtime overzicht van alle gegeven cadeaus met de namen en bedragen. En alle cadeaugevers ontvangen een leuke cadeauvoucher die op het feest gegeven kan worden.

Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

In 4 stappen naar je cadeaus

Maak je cadeaulijst

Maak in een paar minuten je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en/of maak gebruik van de cadeautips van pluQ. Maak je persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje. De leukste manier om geld te vragen!

Deel je cadeaulijst

Zet je cadeaulijst voor het feest online. Vermeld de link op de uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaal je eenmalig € 49,95 administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld.

Crowdfund je cadeaus

Spaar je cadeaus bij elkaar. De cadeaugevers betalen makkelijk via iDeal, Bancontact of creditcard. En je ontvangt een persoonlijke cadeauvoucher van de cadeaugever.

Geniet van alle cadeaus

Koop, bestel, boek alle gekregen cadeaus en dan super genieten van alle cadeaus!

Vele anderen gingen jullie al voor

Superhandige site en leuk om helemaal naar wens in te richten!
B & L
08 05 2023
Heb pluQ cadeaulijsten gebruikt voor een surprise birthday party. Echt super geslaagd zeker omdat je de pagina helemaal naar eigen smaak kan invullen. Ook erg fijn dat de gasten zelf iets kunnen uitzoeken of bijvoorbeeld persoonlijke cadeau ideeën opdoen via de site. Wij hebben grappige foto's van de jarige geplaatst wat het gemeenschappelijke geheim alleen maar leuker maakte. Ook echt heel tof is dat de jarige nadien alles op zijn gemakje kan nalezen.
Emma & Maurice
01 05 2023
Super leuke manier om geld te vragen voor je bruiloft, in ons geval hen te laten mee betalen aan onze droomreis. Onze gasten vonden het geweldig om op deze manier te worden meegenomen met onze geplande avonturen. Voelden zich er al helemaal een beetje bij!
D&L
24 04 2023
Heerlijk makkelijke cadeaulijst met heel veel geweldige suggesties.
Esther
11 04 2023
Super leuke en intuïtieve site! Veel gasten vonden het erg leuk om “echt” iets te kunnen bijdragen waar ze zelf achter stonden. Kan niet wachten de foto’s te delen als ik de belevingen ook echt ga doen! Voor mij was het geen huwelijk maar een afscheidsfeest voor emigratie, ook echt top om dit daarvoor of andere leuke momenten te gebruiken!
Eileen
30 01 2023
Toen wij op zoek waren naar een origineel cadeau idee voor ons huwelijk, kwamen we bij PluQ terecht. Hoe fantastisch is het dat mensen je plukjes van je huwelijksreis cadeau kunnen geven! Ons huwelijk werd meerdere keren verplaatst en PluQ ging over op een nieuwe website. Dit alles was geen probleem, de website werd zonder problemen aangepast, onze cadeaulijst werd zonder problemen overgezet naar de nieuwe website en uiteindelijk konden al onze gasten ons cadeaus geven. De site werkt heel prettig en pluQ bied goede ondersteuning bij het hele proces. We hebben ook veel feedback gehad van gasten die dit zo’n origineel idee vinden voor cadeaus. Echt een aanrader!
C
07 10 2022

Wat je je misschien nog afvraagt

Heb je een andere vraag? Bekijk de veel gestelde vragen.
Veel gestelde vragen