pluQ is de ideale online cadeaulijst voor jullie huwelijk, geboorte van jullie kindje of voor een feest. En het leukste alternatief voor het envelopje! Maak eenvoudig en snel je eigen persoonlijke cadeaulijst en vraag geld op een originele manier.

Waarom een cadeaulijst bij pluQ?

Bye bye
envelopje

Geld vragen voor je bruiloft, geboorte van je kindje, je jubileum of voor een feestje, voelt vaak een beetje gênant, maar het is wel wat veel mensen het liefste cadeau krijgen. Maak daarom een persoonlijke cadeaulijst bij pluQ en vraag geld op een originele manier. Leuk om te vragen en leuk om te geven!

In een handomdraai

Bij pluQ maak je simpel en snel een persoonlijke cadeaulijst. Je voegt zelf cadeaus toe die je wilt hebben. Kies een totaal bedrag en deel het bedrag op in delen van €10, €25 of €50. En maak het cadeau compleet met een mooie foto.

Gegarandeerd veilig

Jullie cadeaugeld komt veilig op een onafhankelijke derdenrekening van pluQ. De eerste dinsdag na het feest wordt het cadeaugeld gestort op een door jou aangewezen rekeningnummer. De administratiekosten worden dan in mindering gebracht.En vanzelfsprekend maakt pluQ gebruik van een veilige internetverbinding.

Waarom nog meer?

Je hebt je eigen persoonlijke dashboard waar je cadeaus op de cadeaulijst kan toevoegen, gegevens kan wijzigingen en je hebt een realtime overzicht van alle gegeven cadeaus met de namen en bedragen. En alle cadeaugevers ontvangen een leuke cadeauvoucher die op het feest gegeven kan worden.

Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

In 4 stappen naar je cadeaus

Maak je cadeaulijst

Maak in een paar minuten je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en/of maak gebruik van de cadeautips van pluQ. Maak je persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje. De leukste manier om geld te vragen!

Deel je cadeaulijst

Zet je cadeaulijst voor het feest online. Vermeld de link op de uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaal je eenmalig € 49,95 administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld.

Crowdfund je cadeaus

Spaar je cadeaus bij elkaar. De cadeaugevers betalen makkelijk via iDeal, Bancontact of creditcard. En je ontvangt een persoonlijke cadeauvoucher van de cadeaugever.

Geniet van alle cadeaus

Koop, bestel, boek alle gekregen cadeaus en dan super genieten van alle cadeaus!

Vele anderen gingen jullie al voor

Super makkelijk! En de dinsdag na het feest een net en informatief bericht met het resultaat en automatisch het geld gestort. Enorm gebruiksvriendelijk
Gerard en Dinah
02 07 2022
Bedankt voor de excellente service!! We zijn super tevreden en hebben veel goede en leuke commentaren mogen ontvangen.
28 06 2022
Marion van pluQ weet wat klantenservice is! Bij elke vraag of opmerking was er binnen de 30 minuten antwoord! Toen we onze huwelijksreis wegens covid moesten verplaatsen hebben de mensen van pluQ de reeds gestorte schenkingen onmiddellijk uitbetaald en kosteloos onze datum aangepast. Na het effectieve huwelijk werden zonder fout, op de eerstvolgende dinsdag na het feest, alle schenkingen gestort. Wij hebben slechts eenmaal de administratiekost hoeven te betalen, wat toont dat deze mensen klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen! Ook onze gasten waren super enthousiast van onze persoonlijke pluQ website met alle onderdelen van onze huwelijksreis. Naar gebruik van de website lag het bij ons wat gelijk: 50% van de genodigden hebben geld geschonken via pluQ, de andere 50% via ons direct rekeningnummer. (Eerder de oudere generatie) pluQ is wat ons betreft een absolute aanrader! Matthias & Michiel
Matthias en Michiel
27 06 2022
Dank pluQ! Heel leuk om op deze manier onze huwelijk kado's te vragen. We gaan pluQ zeker adviseren!
Karla & Victor
14 06 2022
Bedankt voor jullie diensten via pluQ, we hebben hier veel fijne opmerkingen over gekregen via onze gasten.
M&M
13 06 2022
pluQ heeft een leuke website en is makkelijk in gebruik. Ik kreeg het aangeraden van een vriendin die het gebruikte voor haar huwelijk. Hoewel het voornamelijk gericht is op feest (huwelijk) heb ik het zelf gebruikt voor een goed doel. Dat is net zo leuk. Het persoonlijk contact via mail heb ik als erg prettig ervaren.
Alpe d'Huzes
10 06 2022

Wat je je misschien nog afvraagt

Heb je een andere vraag? Bekijk de veel gestelde vragen.
Veel gestelde vragen