Money, money, money

11 Oct 2022

Money, money, money

pluQcadeaulijsten is de ideale cadeaulijst voor jullie huwelijksreis, geboorte van een kindje of een feestje en het leukste alternatief voor het envelopje. Maak eenvoudig en snel je persoonlijke cadeaulijst.

Money, money, money

Je maakt gebruik van de online pluQcadeaulijsten voor je bruiloft, verjaardag, feestje of geboorte van je kindje. De lijst met de zelf uitgekozen cadeaus ziet er prachtig uit en de cadeaugevers vinden het een feestje om iets leuks uit te zoeken. Hoe werkt het nu met de betalingen? Je wilt wel zeker zijn dat het gegeven cadeaugeld ook echt bij jou terecht komt. Daarom werken wij van pluQ met Mollie voor de betalingen. Mollie is één van de grootste betalingsverwerkers in Nederland.

De cadeaugevers zoeken een mooi cadeau of cadeaus uit dat ze graag willen geven. Ook is het mogelijk om een bijdrage aan een duurder cadeau te doen. Men betaalt met ideal, bancontact of één van de creditcards. Deze betaling loopt via de beveiligde betaalomgeving van Mollie. en zij storten het gegeven cadeaugeld op een onafhankelijke derdenrekening van pluQ, daar is het gegeven cadeaugeld gelabeld aan de specifieke cadeaulijst. pluQ is goedgekeurd door de Nederlandse Bank. en mocht er onverhoopt iets gebeuren met pluQ, dan blijft het gegeven cadeaugeld altijd beschikbaar voor de makers van de cadeaulijsten.