Drie tips voor een korte huwelijksreis: de mini-moon!

17 Mar 2020

Drie tips voor een korte huwelijksreis: de mini-moon!

pluQcadeaulijsten is de ideale cadeaulijst voor jullie huwelijksreis, geboorte van een kindje of een feestje en het leukste alternatief voor het envelopje. Maak eenvoudig en snel je persoonlijke cadeaulijst.

Nu in de tijd van COVID19 kiezen sommige bruidsparen voor een korte huwelijksreis ofwel mini-moon en gaan eventueel op later moment nog de echte, gedroomde huwelijksreis doen. Omdat reizen en zeker over de grenzen nu niet kan en ten sterkste wordt afgeraden is het een mooie gelegenheid om Nederland te (her)ontdekken. Een tip: pas jullie online cadeaulijst aan door ook cadeaus toe te voegen voor de minimoon. Super leuk om te vragen en mooi om te geven.

Waar kan je naar toe? Bijvoorbeeld een romantisch uitstapje naar één van de prachtig stranden aan de Nederlandse kust zoals naar één van de Waddeneilanden, of Oostvoorne, Domburg of Schoorl. Geen zin in strand? Een paar dagen naar een bijzondere plaats is ook genieten, juist de mooie, toeristische plaatsjes zijn nu niet druk, daardoor dé kans om deze nu te bezoeken. Hebben jullie wel eens gedacht om naar Giethoorn of naar Bronkhorst te gaan? Overal in Nederland zijn mooie Bed & Beakfasts, waardoor je echt in honeymoon sfeer blijft.

Hebben jullie meer zin in een sportieve huwelijksreis? Denk dan aan kanoën op de Weerribben, de 11stedentocht fietsen of een lange afstandswandeling lopen (zoals het Pieterpad). Misschien van de minimoon toch een heuse, lange huwelijksreis maken?

Vergeet niet wandelschoenen, tijdschriften, boeken, spelletjes mee te nemen en natuurlijk alle (digitale) foto’s van de bruiloft om heerlijk na te genieten!

#minimoon #cadeaulijsttrouwen #trouwenincoronatijd