Huwelijksreis bestemming onbekend, durven jullie dat aan?

09 Apr 2019

Huwelijksreis bestemming onbekend, durven jullie dat aan?

pluQcadeaulijsten is de ideale cadeaulijst voor jullie huwelijksreis, geboorte van een kindje of een feestje en het leukste alternatief voor het envelopje. Maak eenvoudig en snel je persoonlijke cadeaulijst.

Waar gaan jullie heen op huwelijksreis?

Er is zoveel om over na te denken als je gaat trouwen. Alleen al voor de trouwdag zelf is er veel te beslissen en te plannen. Zomaar een paar dingen: welke locatie, trouwjurk en pak, wie nodig je uit, doe je wel of niet een thema, de pluQ online cadeaulijst maken, wat te eten en wat doe je met trouwvervoer? En niet te vergeten… de huwelijksreis. Na zo’n prachtige, maar toch ook wel hectische dag is het heerlijk om samen op huwelijksreis gaan. In het verleden was de huwelijksreis het domein van de man. Hij regelde de huwelijksreis en het was een verrassing voor de vrouw. Al lange tijd wordt er vaak samen beslist wat te doen met de huwelijksreis.

Bestemming onbekend

Het kan ook anders: zijn jullie avontuurlijk ingesteld, willen jullie verrast worden en pas op de luchthaven ontdekken waar de huwelijksreis naar toe gaat? Dat kan! Er zijn verschillende organisaties zoals Send Me Anywhere en SRPRS.me die het organiseren. Je geeft aan wat je wilt, zoals bijvoorbeeld tropisch strand of juist een stedentrip, het aantal dagen en het budget. Ook kan je natuurlijk zeggen wat je écht niet wilt. Er wordt dan een verrassende reis voor jullie gemaakt en pas op het vliegveld kom je te weten waar de reis naar toe gaat. Hoe spannend en leuk is dat?!