Wat kan de ceremoniemeester voor jullie doen?

23 Feb 2022

Wat kan de ceremoniemeester voor jullie doen?

pluQcadeaulijsten is de ideale cadeaulijst voor jullie huwelijksreis, geboorte van een kindje of een feestje en het leukste alternatief voor het envelopje. Maak eenvoudig en snel je persoonlijke cadeaulijst.

Je trouwdag is toch wel één van de mooiste dagen van je leven. Natuurlijk vergt het veel voorbereiding en is er ook veel om over na te denken, zoals het vinden van dé locatie en de perfecte ringen. Ook zijn er nogal wat praktische zaken die de revue passeren, denk eens aan de tafelschikking en de decoratie. Een ceremoniemeester wordt dan ook vaak gevraagd om mee te helpen met de organisatie van de bruiloft. En wij van pluQ helpen graag met één specifiek onderdeel: de cadeaulijst. Een originele manier om geld cadeau te geven voor jullie bruiloft.

Originele manier voor geld cadeau bruiloft

Uit onderzoek blijkt dat bruidsparen het liefst geld vragen, het zogenaamde envelopje, zodat zij zelf kunnen bepalen waar ze het geld aan besteden. Het ontvangen geld wordt dan vaak gebruikt voor de huwelijksreis. De pluQ cadeaulijst is het leukste alternatief voor het envelopje omdat je je persoonlijke cadeaulijst voor je bruiloft maakt met cadeaus van je huwelijksreis of andere leuke cadeaus, zoals bijvoorbeeld een dinertje op het strand, de cocktail, een bijzondere overnachting, tuinspullen, mooie pannenset, een kunstwerk. Cadeaugevers kiezen een leuk cadeau en jullie ontvangen het cadeaugeld. Ook voor jullie gasten is dit veel leuker dan een envelopje met geld geven, ze kunnen zo origineel geld cadeau geven.

Cadeaulijst voor de bruiloft en de ceremoniemeester

Het blijft soms wel een dingetje om zelf aan te geven dat er een cadeaulijst is. Dat voelt toch niet altijd fijn, terwijl je de trouwgasten er wel mee helpt omdat zij ook graag iets geven wat jullie willen hebben. De ceremoniemeester(s) kan/kunnen jullie hier heel goed bij helpen. Meestal is er toch wel contact tussen de ceremoniemeester en de gasten en dan is het heel natuurlijk dat zij in een bericht aan de bruiloft gasten meenemen dat er een cadeaulijst is met het vermelden van de rechtstreekse link. Op deze manier wordt het bruidspaar hier niet mee belast en is het geven en ontvangen van cadeaugeld helemaal leuk! Ook kan op de uitnodiging de cadeautip met de link naar jullie cadeaulijst opgenomen worden.