Bij pluQ maak je de leukste cadeaulijst voor je bruiloft waarmee de gasten van je bruiloft makkelijk cadeaus kunnen geven die jullie graag willen hebben. Maak van je huwelijksreis je cadeaulijst, leuk om te vragen, leuk om te geven!

Wat super dat jullie gaan trouwen. Voor de trouwdag is er altijd veel te regelen, zoals de locatie, de jurk en pak, de ringen, de uitnodiging en ook de cadeaulijst. Eigenlijk wil je het liefst envelopjes met geld vragen. Niet zo leuk om te vragen en niet leuk om te geven. Maak daarom je online cadeaulijst bij pluQ. Je vraagt dan geld op een originele manier. Bijvoorbeeld door pluQjes voor je huwelijksreis te vragen. Je kan kleine cadeaus vragen en ook grote. De gasten kunnen namelijk in delen bijdragen aan de cadeaus die jullie graag willen.

Je vrienden en familie krijgen een mooie voucher die ze naar het feest mee kunnen nemen en jullie krijgen het cadeaugeld op jullie bankrekening gestort. Super leuk en makkelijk voor iedereen!

Waarom een cadeaulijst bij pluQ?

Bye bye
envelopje

Geld vragen voor je bruiloft, geboorte van je kindje, je jubileum of voor een feestje, voelt vaak een beetje gênant, maar het is wel wat veel mensen het liefste cadeau krijgen. Maak daarom een persoonlijke cadeaulijst bij pluQ en vraag geld op een originele manier. Leuk om te vragen en leuk om te geven!

In een handomdraai

Bij pluQ maak je simpel en snel een persoonlijke cadeaulijst. Je voegt zelf cadeaus toe die je wilt hebben. Kies een totaal bedrag en deel het bedrag op in delen van €10, €25 of €50. En maak het cadeau compleet met een mooie foto.

Gegarandeerd veilig

Jullie cadeaugeld komt veilig op een onafhankelijke derdenrekening van pluQ. De eerste dinsdag na het feest wordt het cadeaugeld gestort op een door jou aangewezen rekeningnummer. De administratiekosten worden dan in mindering gebracht.En vanzelfsprekend maakt pluQ gebruik van een veilige internetverbinding.

Waarom nog meer?

Je hebt je eigen persoonlijke dashboard waar je cadeaus op de cadeaulijst kan toevoegen, gegevens kan wijzigingen en je hebt een realtime overzicht van alle gegeven cadeaus met de namen en bedragen. En alle cadeaugevers ontvangen een leuke cadeauvoucher die op het feest gegeven kan worden.

Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

In 4 stappen naar je cadeaus

Maak je cadeaulijst

Maak in een paar minuten je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en/of maak gebruik van de cadeautips van pluQ. Maak je persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje. De leukste manier om geld te vragen!

Deel je cadeaulijst

Zet je cadeaulijst voor het feest online. Vermeld de link op de uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaal je eenmalig € 49,95 administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld.

Crowdfund je cadeaus

Spaar je cadeaus bij elkaar. De cadeaugevers betalen makkelijk via iDeal, Bancontact of creditcard. En je ontvangt een persoonlijke cadeauvoucher van de cadeaugever.

Geniet van alle cadeaus

Koop, bestel, boek alle gekregen cadeaus en dan super genieten van alle cadeaus!

Vele anderen gingen jullie al voor

pluQ cadeaulijsten is een mooie, makkelijke website die erg geschikt is voor digitale kadolijsten!
V&C
12 11 2021
Goede service, gasten vonden het makkelijk en leuk om zo bijdragen te geven en wij vonden het heel leuk dat je kan zien wat iedereen gegeven heeft. Maakt het zo makkelijk om achteraf iedereen te bedanken voor de cadeaus. Het was ook vermakelijk om alle berichten op de cadeauvouchers te lezen 😊 .
Anoniem
09 11 2021
Super positieve ervaring! Er waren gaandeweg wat kleine kinkjes in de kabel, maar dankzij zeer adequate en snelle hulp werd alles op professionele wijze opgelost. Wij zijn heel tevreden en onze gasten waren heel positief over de site! Het werkte goed en zag er leuk uit! Ik zou het zeker aanraden!
Jelle en Laurien
04 10 2021
Met pluQ kun je een heel persoonlijke cadeaulijst maken waar mensen gemakkelijk een bijdrage kunnen doen. Je kunt alle cadeaus personaliseren. Wij kregen van onze gasten complimenten over deze leuke manier van geld cadeau geven, omdat mensen nu echt een gerichte bijdrage kunnen doen aan bijvoorbeeld onze huwelijksreis. Leuker dan een envelopje dus.
Fenna & Jeroen
16 09 2021
Goede service en fijn contact met pluQ. We hadden wat vragen en werden snel en goed geholpen. Dank hiervoor!
S&E
12 08 2021
pluQ is heel gemakkelijk in gebruik. Je kan zelf je 'pagina' indelen zoals je wilt. Toen we een vraag hadden kregen we binnen een dag uitgebreide en behulpzame reactie van Marion, en ontvingen we nog wat extra tips. Ook onze gasten vonden de pagina erg handig: een veilige maar ook leuke manier om een cadeau te geven. Al met al een hele goede ervaring met pluQ!
Anoniem
04 07 2021

Wat je je misschien nog afvraagt

Heb je een andere vraag? Bekijk de veel gestelde vragen.
Veel gestelde vragen