Organiseer je een feest? Bij pluQ kan je makkelijk een online cadeaulijst maken en delen met de gasten. Met deze cadeaulijst krijg je de cadeaus die je wilt. pluQ het leukste alternatief voor het envelopje!

Ben je jarig, zijn jullie 25 jaar getrouwd, ga je op reis, geef je een feest voor je promotie of heb je een jubileum? Er is altijd een reden om een feest te geven. Gasten nemen graag een cadeau voor je mee. Maar hoe voorkom je nou dat je tien keer hetzelfde cadeau krijgt? Maak een online cadeaulijst bij pluQ met de cadeaus die je graag wilt hebben. Dit kunnen kleine cadeaus zijn maar ook grote. De gasten kunnen namelijk in delen bijdragen aan de cadeaus die jij graag wilt.

Je vrienden en familie krijgen een mooie voucher die ze naar het feest mee kunnen nemen en jij krijgt het cadeaugeld op je bankrekening gestort. Super leuk en makkelijk voor iedereen!

Waarom een cadeaulijst bij pluQ?

Bye bye
envelopje

Geld vragen voor je bruiloft, geboorte van je kindje, je jubileum of voor een feestje, voelt vaak een beetje gênant, maar het is wel wat veel mensen het liefste cadeau krijgen. Maak daarom een persoonlijke cadeaulijst bij pluQ en vraag geld op een originele manier. Leuk om te vragen en leuk om te geven!

In een handomdraai

Bij pluQ maak je simpel en snel een persoonlijke cadeaulijst. Je voegt zelf cadeaus toe die je wilt hebben. Kies een totaal bedrag en deel het bedrag op in delen van €10, €25 of €50. En maak het cadeau compleet met een mooie foto.

Gegarandeerd veilig

Jullie cadeaugeld komt veilig op een onafhankelijke derdenrekening van pluQ. De eerste dinsdag na het feest wordt het cadeaugeld gestort op een door jou aangewezen rekeningnummer. De administratiekosten worden dan in mindering gebracht.En vanzelfsprekend maakt pluQ gebruik van een veilige internetverbinding.

Waarom nog meer?

Je hebt je eigen persoonlijke dashboard waar je cadeaus op de cadeaulijst kan toevoegen, gegevens kan wijzigingen en je hebt een realtime overzicht van alle gegeven cadeaus met de namen en bedragen. En alle cadeaugevers ontvangen een leuke cadeauvoucher die op het feest gegeven kan worden.

Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

In 4 stappen naar je cadeaus

Maak je cadeaulijst

Maak in een paar minuten je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en/of maak gebruik van de cadeautips van pluQ. Maak je persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje. De leukste manier om geld te vragen!

Deel je cadeaulijst

Zet je cadeaulijst voor het feest online. Vermeld de link op de uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaal je eenmalig € 49,95 administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld.

Crowdfund je cadeaus

Spaar je cadeaus bij elkaar. De cadeaugevers betalen makkelijk via iDeal, Bancontact of creditcard. En je ontvangt een persoonlijke cadeauvoucher van de cadeaugever.

Geniet van alle cadeaus

Koop, bestel, boek alle gekregen cadeaus en dan super genieten van alle cadeaus!

Vele anderen gingen jullie al voor

Super blij met de pluQ cadeaulijst. We hebben veel voorpret gehad met de maken van de cadeaus (cadeaus voor de huwelijksreis) en de gasten vonden het tof om zo een bijdrage te geven aan de reis. Contact met pluQ was fijn. En duidelijk overzicht van de ontvangen cadeaus zodat we iedereen konden bedanken
M&A
10 05 2022
We hebben heel veel leuke reacties gehad van onze gasten op de cadeaulijst, zo konden ze precies zien waaraan ze gingen bijdragen en alvast een beetje meegenieten van onze huwelijksreis. Ook zijn we heel tevreden over alle communicatie van pluQ.
Carolien en Wesley
11 02 2022
pluQ is heel erg gebruiksvriendelijk, je kunt in 1 oogopslag zien hoe je lijst ervoor staat. De communicatie vanuit pluQ, omtrent de uitbetaling, is ook erg duidelijk en op tijd! Erg fijn, dit zorgt voor zekerheid. Daarnaast gaven onze gasten aan dat zij de PluQ lijst erg origineel en leuk vonden, omdat ze kunnen zien waaraan ze het besteden! Ook de voucher vonden wij een erg leuke aanvulling, zo komen mensen niet met lege handen aan.
J&S
28 01 2022
Hele fijne website met makkelijke interface. Ook het contact met pluQ was top, zeer geïnteresseerd en klantvriendelijk. Echt een aanrader!
Anna & Bas
30 12 2021
Overzichtelijke website, persoonlijke voorkeuren eenvoudig toe te passen
N&Y
11 12 2021
pluQ cadeaulijsten is een mooie, makkelijke website die erg geschikt is voor digitale kadolijsten!
V&C
12 11 2021

Wat je je misschien nog afvraagt

Heb je een andere vraag? Bekijk de veel gestelde vragen.
Veel gestelde vragen