Makkelijk en snel een online cadeaulijst maken voor het geboortefeestje van je kindje? Probeer de pluQ cadeaulijst!

Is je kindje net geboren? Dan komt er veel op je af. Al je vrienden en familie staan te popelen om het nieuwe wonder te aanschouwen. En natuurlijk nemen ze allemaal een cadeautje mee. Maar hoe voorkom je nou dat je tien keer hetzelfde boekje of rompertje krijgt? Simpel, met de online cadeaulijst van pluQ. Je maakt eenvoudig online een lijst aan met daarop de cadeaus die jij graag wilt hebben. Dat kunnen kleine cadeautjes zijn, maar ook grote. Je bezoekers kunnen namelijk in delen bijdragen aan de cadeaus die jij graag wilt.

Je vrienden en familie krijgen een mooie voucher die ze naar je babyshower kunnen meenemen, en jij krijgt het cadeaugeld op je rekening gestort. Makkelijk voor iedereen!

Waarom een cadeaulijst bij pluQ?

Bye bye
envelopje

Geld vragen voor je bruiloft, geboorte van je kindje, je jubileum of voor een feestje, voelt vaak een beetje gênant, maar het is wel wat veel mensen het liefste cadeau krijgen. Maak daarom een persoonlijke cadeaulijst bij pluQ en vraag geld op een originele manier. Leuk om te vragen en leuk om te geven!

In een handomdraai

Bij pluQ maak je simpel en snel een persoonlijke cadeaulijst. Je voegt zelf cadeaus toe die je wilt hebben. Kies een totaal bedrag en deel het bedrag op in delen van €10, €25 of €50. En maak het cadeau compleet met een mooie foto.

Gegarandeerd veilig

Jullie cadeaugeld komt veilig op een onafhankelijke derdenrekening van pluQ. De eerste dinsdag na het feest wordt het cadeaugeld gestort op een door jou aangewezen rekeningnummer. De administratiekosten worden dan in mindering gebracht.En vanzelfsprekend maakt pluQ gebruik van een veilige internetverbinding.

Waarom nog meer?

Je hebt je eigen persoonlijke dashboard waar je cadeaus op de cadeaulijst kan toevoegen, gegevens kan wijzigingen en je hebt een realtime overzicht van alle gegeven cadeaus met de namen en bedragen. En alle cadeaugevers ontvangen een leuke cadeauvoucher die op het feest gegeven kan worden.

Hoe werkt de pluQ cadeaulijst?

In 4 stappen naar je cadeaus

Maak je cadeaulijst

Maak in een paar minuten je cadeaulijst. Voeg zelf cadeaus toe en/of maak gebruik van de cadeautips van pluQ. Maak je persoonlijke cadeaupagina af met leuke foto’s en een welkomstwoordje. De leukste manier om geld te vragen!

Deel je cadeaulijst

Zet je cadeaulijst voor het feest online. Vermeld de link op de uitnodiging, eigen website of mail deze naar de gasten. Bij het activeren van de cadeaulijst betaal je eenmalig € 49,95 administratiekosten. Deze worden verrekend bij de uitbetaling van het cadeaugeld.

Crowdfund je cadeaus

Spaar je cadeaus bij elkaar. De cadeaugevers betalen makkelijk via iDeal, Bancontact of creditcard. En je ontvangt een persoonlijke cadeauvoucher van de cadeaugever.

Geniet van alle cadeaus

Koop, bestel, boek alle gekregen cadeaus en dan super genieten van alle cadeaus!

Vele anderen gingen jullie al voor

Bedankt voor de excellente service!! We zijn super tevreden en hebben veel goede en leuke commentaren mogen ontvangen.
28 06 2022
Goede ervaring! Heel fijn dat er een vaste prijs is voor de dienst en dat dit niet een percentage van het totale bedrag is zoals bij andere sites. Wel hadden we het fijn gevonden als gasten zelf een bedrag konden kiezen in plaats van delen van 10, 25 of 50 euro. Verder was alles top! Mark en Anna
Sophie en PieterBas
10 06 2022
Super blij met de pluQ cadeaulijst. We hebben veel voorpret gehad met de maken van de cadeaus (cadeaus voor de huwelijksreis) en de gasten vonden het tof om zo een bijdrage te geven aan de reis. Contact met pluQ was fijn. En duidelijk overzicht van de ontvangen cadeaus zodat we iedereen konden bedanken
M&A
10 05 2022
We hebben heel veel leuke reacties gehad van onze gasten op de cadeaulijst, zo konden ze precies zien waaraan ze gingen bijdragen en alvast een beetje meegenieten van onze huwelijksreis. Ook zijn we heel tevreden over alle communicatie van pluQ.
Carolien en Wesley
11 02 2022
pluQ is heel erg gebruiksvriendelijk, je kunt in 1 oogopslag zien hoe je lijst ervoor staat. De communicatie vanuit pluQ, omtrent de uitbetaling, is ook erg duidelijk en op tijd! Erg fijn, dit zorgt voor zekerheid. Daarnaast gaven onze gasten aan dat zij de PluQ lijst erg origineel en leuk vonden, omdat ze kunnen zien waaraan ze het besteden! Ook de voucher vonden wij een erg leuke aanvulling, zo komen mensen niet met lege handen aan.
J&S
28 01 2022
Hele fijne website met makkelijke interface. Ook het contact met pluQ was top, zeer geïnteresseerd en klantvriendelijk. Echt een aanrader!
Anna & Bas
30 12 2021

Wat je je misschien nog afvraagt

Heb je een andere vraag? Bekijk de veel gestelde vragen.
Veel gestelde vragen