Geboortes in coronavirus tijd

24 Mar 2020

Geboortes in coronavirus tijd

pluQcadeaulijsten is de ideale cadeaulijst voor jullie huwelijksreis, geboorte van een kindje of een feestje en het leukste alternatief voor het envelopje. Maak eenvoudig en snel je persoonlijke cadeaulijst.

Bizarre tijden wat we nu meemaken. Baby’tjes houden echter geen rekening met het coronavirus, geboortes gaan door. Daar omheen verandert echter alles. Het pasgeboren baby’tje wordt getoond via Facetime of skype. Foto’s gedeeld via whatsapp en snapchat, maar geen gezellige bezoekjes van familie en vrienden.

Het geboortekaartje wordt natuurlijk wel verstuurd en familie en vrienden willen graag een geboortecadeau geven. Hoe doe je dat nu in deze tijd waarin men niet langs kan komen en een babyborrel helemaal uit den boze is? Maak een digitale babycadeaulijst bij pluQ cadeaulijsten.nl, de ouders vragen cadeaus, belevenissen die zij graag willen hebben voor het baby’tje. Dat kunnen kleine cadeautjes zijn, maar ook grote. De cadeaugevers kunnen namelijk in delen bijdragen aan de cadeaus die de ouders graag willen. Ook kan men een berichtje achterlaten om de ouders te feliciteren. De ouders ontvangen het gegeven cadeaugeld en kunnen de dromen gaan invullen. Makkelijk en leuk voor iedereen. Zo laten we weten dat we in de deze tijd aan elkaar denken en meeleven met het baby’tje en de ouders.

Vragen, meer informatie? welkom@pluq.nl | +316 21555475
#geboorteincoronatijd #babycadeaulijst